onsdag 1 maj 2013

Hello

Nu var det längesedan jag skrev. Håller mig mest till instagram nu för tiden. Ni som vill får gärna följa mig där, heter sophiemagnus

Idag har jag köttat på gymmet med min personliga tränare, japp jag har gått och skaffat mig en sån. Jag och gym går inte ihop. Är urusel på allt som har med set att göra och att få vägledning av kompisar funkar inte för min aspergerhjärna så det fick bli en PT. Jag behöver bara ta mig dit och sen säger han exakt vad jag ska göra. Vid vårt första pass gjorde vi en massa tester, mätte mig med måttband och räknade ut fettprocent osv som vi ska jämföra med i juni/juli. Mitt mål är att magmusklerna ska synas i juni/juli. Ska även träna vänster sida mer, då jag är helt snedtränad eftersom jag bara kör tricken på höger sida på dansen. Riktigt dumt men jag är nog inte ensam om den saken.

Började med LCHF i måndags. Skärper jag inte till kosten så kan jag säga adjö till magrutor så nu är det bara fokus fokus fokus som gäller. Mår inge vidare idag. Men det kommer ju vända, jag vet sen innan hur bra jag mår av denna kost så jag biter ihop.

Gympasset idag var förjävligt jobbigt. Uppvärmningen var fan värst, först löpband. Sen armhävningar, kettlebellssving(?) och upphopp i 3 set. Blev väl 45 armhävningar och dom där jävla upphoppen skulle jag kunna mörda om dom fanns framför mig i fysisk form. Gosse vad drygt det var! Och min andning när jag kör ben är från en annan planet, när jag är så jävla sopslut så går flåset upp till en ljusare nivå och ligger höögt upp i halsen, känns som att jag ska DÖ. Verkligen dö. Allt i halsen drar ihop sig och jag hatar när det blir så.

Det är i alla fall riktigt skönt att ha en PT som står bredvid och piskar på mig. Skulle aldrig göra ett sånt där pass själv. Nevah!

Första gången vi körde så fick jag gå loss på benpressen och jag gjorde 87kg x 20 utan vila. Jag har aldrig kört med vikter så både han och jag blev förvånade. Kul att man är bra på något i alla fall haha.

Sen sist har jag hunnit med att flytta till en ny lägenhet med Tommi. Och jag jobbar även kvar som pole danceinstruktör. Firar väl snart ett år som det:)

Lägger upp lite blandade bilder så att ni har något att glåma på!Inga kommentarer: