onsdag 13 juni 2012

Magjäveln

Är riktigt trött på min mage nu. Jag vill få bort all vätska så att mina magmuskler kommer fram igen men jag vet inte vad jag ska äta (alla säger olika men själv föredrar jag lchf), vad och hur ofta jag ska träna och vad jag bör tänka på helt enkelt.

Vill bara ha ett klart och tydligt schema eller någon form av planering. Min aspergerhjärna fixar inte detta utan struktur..

Magen ska bort! Fan, för ett år sedan syndes musklerna bra men nu är det bara vätska som är ivägen.

Vad ska jag göra?

2 kommentarer:

Malin sa...

Börja springa eller ta raska promenader. Intervallträning är effektivt för de där lilla extra. :) Och jag personligen tycker inte att specialdieter är någon hit. Så fort man börjar äta vanligt igen så brukar man gå upp igen. Föredrar vanlig husmanskost eller liknande, de jag har för avsikt att äta sen, men kanske lite mindre portioner och oftare. :) Chips, godis och läsk enbart på helgen och då bara lite och jag tar kanske inte allt på en och samma gång. Tycker de gör jättemycket skillnad just på magen. Har lite extra hud efter min viktnedgång (40 kilo) så minsta lilla vätska i kroppen känns som att de ger mig världens bilring runt magen, medans en bra "huddag" så syns de inte alls och man anar magmusklerna. :) Men överträning kan ju också leda till svullen kropp för att kroppen vill skydda sig själv mot påfrestningarna. :)
Mat = lite av varje i lagom mängd
Träning = en irriterande balansgång! :P Men kör du nån konditionsträning? :)
Kram

Malin sa...

Tillägg: överlag har ju tyvärr vi tjejer svårare att bli av med fett när de handlar om normalvikt. :) Hatar min sambo ibland, han har inte ett gram på kroppen! :)
Kram