söndag 18 november 2012

Gröt och pole dance

Hemma efter ett grymt pass med mina fina elever. Ser stora framsteg varje gång och det är så roligt för jag vet hur himla glad man blir när man ser sin egen utveckling och sätter trick man aldrig trodde var möjligt. Just nu håller dom på med klättring, basic invert, tigh hold och mycket mer :)

Jag har hittat den perfekta frukosten för mig som funkar; havregrynsgröt med mjölk. (okej jag har pyttepyttelite socker i också) Jag blir ordentligt mätt, det är gott och magen låter inte och knorrar utan det känns skönt och stabilt. Så detta kommer att bli min frukost varje dag och även efter träning-mat. Perfekt.

Igår var jag på min kusins 25 årsfest och det var Cowboy och indiantema.
Jag var en bandit kan man väl säga. Kanonkväll med god mat och många skratt.

Det går alldeles utmärkt att gå på fest även fast jag inte dricker alkohol. Nackdelen är väl att jag blir trött så snabbt bara. Jag går ju jämt och lägger mig vid 21-22 i vanliga fall varje kväll så jag får kämpa lite för att inte säcka ihop, tant som jag är haha.
Trivs med detta och det är huvudsaken. Jag har bra rutiner och skulle hellre dö än att ränna ute och festa till 04 om helgerna.

Jag har inte druckit alkohol på 2 år om inte mer. Och riktigt full har jag inte varit på säkert 3-4 år.

Nu ska jag lägga mig och se på lost. Älskade älskade lost! Mums.
2 kommentarer:

Anonym sa...

Vill du söka till victoria's secret fashion show? Du kan ansöka här: http://www.mylovebasket.com/se/redirect?catalog_id=3086310&referer=3743893&rel=link

IDA sa...

Tänkte bara tipsa om min nya grymma tävling som pågår över helgen :D
http://adaras.se/2012/november/vinn-500-kronor-pa-selected-by-bloggsebeautyplanet.html#comment
Det är busenkelt att vara med så hoppas du vill delta! :D Kram!