lördag 23 augusti 2008

jag blundaaar


tjena.

nu har jag äntligen kommit igång med mitt novellskrivande igen. satt fast ett tag där. undrar bara hur långt det kommer bli, hittils är det väl i alla fall 15 sidor?
idag har jag rensat i garderoben där jag har strumpor och annat skit.. nu ser det riktigt bra ut där och en hel kasse blev fylld som jag ska slänga snart.
har även beställt katitzi dvd'n, alltså hur bra var inte det? älskade det när jag var liten.. har letat i år efter dvd'n och nu äntligen har den släppts, tack! på måndag får jag även hem 4 böcker som jag har beställt från bokus, så får ni inte tag på mig i veckan så är det för att jag ligger och tok läser;) hehe..

annars händer det väl inte något speciellt just nu, väntar på att skolan ska börja på torsdag.. ganska så nervöst med ny klass och allt. men det fixar jag!

ska eventuellt träffa aylin v 33. ska kolla lite med petra om det går bra att komma då osv, så OM jag ska dit.. så hoppas jag på att få träffa kat också!! :] vi får planera in bättre sen när jag har kollat allt.. saknar er!

köpte en underbar jacka/tröja i onsdags också. tack gina

1 kommentar:

Kat sa...

Jag råkade stöta på Aylin och Camilla idag och då sa Aylin att du kankse skulle komma hit så jag sa att ni får höra av er då :)
Skulle vara kul som fan att träffas :*