onsdag 10 september 2008

tjenA


hejhej, hallå dagboken.

idag har jag varit i skolan, vi hade historia och fick jobba i grupp. jag tycker det är kul att lära känna de andra i klassen. vill visa att jag inte är dum i huvudet för att jag har gått om trean. känns så, men så ÄR det inte.

historia är faktiskt rätt intressant, i alla fall forntiden, men nu så läser vi medeltiden och det är inte lika kul.. mycket att ta in, och för mig med ADD försvinner nästan alltihop. är jag inte intresserad av något försvinner det ur mitt huvud lika fort som jag hör det. är jag däremot intresserad av något blir jag bäst på det. det är så det funkar.
snacka om att jag blir slut efter skoldagarna, medicinen gör att jag kan koncentrera mig på ett bättre sätt, och alla de intryck jag får blir jag helt utmattad av. någon med bokstavsdiagnos får nästan dubbelt så mycket intryck under en dag än vad en vanlig människa får.

mina tankar är tusentals under dagarna, dom går som blixtar i skallen på mig, försvinner lika fort. jag kan tänka på helt meningslösa saker, fundera ganska länge och utifrån det komma på nya saker att tänka på. har en lärare föredrag inför klassen lägger jag märke tills hans skor eller att han har missat att knäppa knapparna på skjortan, jag lägger märke till allt runt om honom, whitebordet och saker på väggen. det är inte lika mycket sådana tankar nu med medicineringen, men det kommer ändå ibland..

och på det där programmet som jag pratade om för ngåon dag sen, det om ADHD, där var det en kvinna som sa att hennes vänner inte förstod att hon hade ADHD, och så sa hon att Dom inte ser vad som händer i ens vardag, allt kaos hemma, i skolan, med myndigheter, med ordning i hemmet, koncentration osv. vännerna är inte med varje dag och kan inte se allt detta. jag kände igen mig så mycket för jag kan tro att det är många som inte förstår att jag har ADD..

nu är jag klar med min uppgift för mediekommunikation, ska gå ut och röka.. kråkan skriker som ett as och jag förstår inte vad hon vill, vi HAR lekt, hon HAR fått mat, hon HAR nyss varit ut och lådan ÄR rengjord.

köpte 3 linnen och ny hårfärg idag på stan i gävle, tack csn för de extra pengarna. de behövs..

annars mår jag väldigt bra, fast har mycket oklart som jag blir galen på. det visar sig med tiden. vill tacka mathilda för att hon bodde här i helgen och passade katterna också!!

har glömt att berätta om sthlm, det var jätte mysigt att träffa aylin, camilla och kat igen. det är verkligen kulturkrock mellan oss. helt olika personer, men ändå går vi så bra ihop.

vi drack vin, åt pizza, sjöng singstar och pratade. sedan avslutade vi kvällen med en film och lite mackätning. inga marmeladmackor tack och lov;)

1 kommentar:

Radiopratares Vardags sa...

De var mkt bra.. men trött så trött idag.. o ska ner nu till sthlm igen för att jobba natt.. sen imorrn blir de middag med radiogänget o sen nattsändning igen.. Fullt upp alltså!! :D