tisdag 30 september 2008

undrar


nu var det ett tag sedan jag skrev. skulle i alla fall vilja börja med att tacka alla som har tagit sig tid att läsa min novell, och för att positiv respons. det är det som får mig att bli motiverad till att skriva, just för att jag vet att det är många som vill läsa fortsättningen. jag har knappat ner fyra sidor hittils, men jag kan inte skriva här hemma, det är så svårt. jag blir rastlös och jag förknippar inte min lägenhet med en arbetsplats, därför kan jag inte koncentrera mig och lägga ner tid på det här. jag jobbar som bäst när jag sitter ensam i skolan vid något bord. önskar så jävla mycket att jag slipper APU´n och får jobba med min novell istället..

imorgon ska jag gå på en tre timmars föreläsning om ADHD. återkommer om hur det var sedan..

jag kan inte låta bli att känna mig kluven, som jag har kämpat för att må som jag gör idag, för att le, för att prata, för att intressera mig i saker. när jag är så pass medveten om hur jobbig denna resa har varit, känns det som en käftsmäll när du tycker att jag är jobbig som pratar om "onödiga saker". jag vill kunna prata om saker som INTE är viktiga. det senaste halvåret har det varit endast viktiga saker, nu vill jag ha avbrott från allt sånt och kunna prata och roa mig åt allt möjligt. men du verkar inte bry dig.. jag vet inte. jag är så jävla kluven bara.
förresten, i skolan ska vi göra en logotype för våfflor och komma på egen namn, jag tänkte på frasis, fattar man att det är våfflor det handlar om?
puss

1 kommentar:

Linn sa...

frissiga frasisar!! go for it ;) tycker det va skitbra jag ;p