söndag 22 november 2009

Kommehågdä?

Mysigt. MYSIGT kan man kalla det. Att ha Tommi här alltså. Tänka sig att jag och mamma städade så bra att han inte ens är LITE täppt i näsan.

Vi har pysslat och knåpat med en massa saker i helgen. Pärlat, tagit upp min sängram och monterat ihop, scrapbookat, julpyntat, möblerat om lite smått och så har vi lagat mat, myst och sett på tv.

Idag var Marita här och vi har fått iordning på mitt förråd nu. Det känns skönt. Men något som känns mindre skönt är dom 10 kassarna med kläder som ligger där nere som jag inte har en enda jäkla aning om vart jag ska göra av? Det är kläder från när jag vägde 70-76 kilo och kläder jag inte vill ha längre. Dvs allt måste bort för jag kan inte ha kläderna. Känns drygt att ge bort för det är endel dyra och NYA kläder. Får tänka ut något smart..

Nu väntar jag på att Tommi ska komma ut från duschen. För sen ska vi fortsätta vårt pärleri.

Är det någon som blir avundsjuk om jag säger att jag har voddler? FÖR DET HAR JAG. Världens bästa grej, som spotify fast med filmer. Här ska glåmas!

3 kommentarer:

J sa...

well du kan ju lämna in det du vill ha kvar och få insytt. du kan sälja en det nya på tradera och få tillbaka lite pengar så kan du skänka bort till fattiga ryssar. de lär frysa såhär i vintertider.

kärlek och trumpetfanfar
Jackie

Sofia sa...

sy in kläderna! hade jag bott närmre hade jag gjort det åt dig :).

och ja, jag blir fett jävla avundsjuk när du skriver att du har voddler. fyfan för dig!

Petra sa...

Jag är ju inte ett dugg förvånad angående städningen när mamma varit där...