fredag 19 februari 2010

#Snart så

Nu jävlar hörni, om en vecka smäller det! Då blir det full sula till Småstadsliv 3 premiären i Bollnäs på tuppens danskrog. Kan det bli bättre? NEJ DET KAN DET INTE!
Mollish: Klipp naglarna ordentligt innan det bär av! :D

Ska snart stupa i nybäddad säng. Först ska jag hugga in i FASS en sväng, kan vara bra att proppa skallen full med medicinska termer innan läggdags?

Min diktsamling är äntligen klar, inte klar på riktigt men klar till skolprojektet i alla fall. Jag har arbetat som en tok med alla dikter och känner mig faktiskt nöjd. Igår skrev jag dit en till så nu har jag fjorton färdiga dikter. Deadline är på måndag 09.00 så jag hinner nog skriva dit några till om jag känner att jag har den rätta skrivarglädjen. Annars nöjer jag mig med fjorton dikter och skriver vidare på samlingen senare, för jag vill verkligen göra någonting mer av den.

När jag är färdig med körkortet och skolprojektet ska jag ge mig in i World Of Warcrafts värld igen. Det var längesedan jag var i STV och gankade, ALLT FÖR LÄNGESEN jag körde battlegrounds och levlade min hunter. Det känns så skönt att dom flesta inte vet vad jag pratar om, det är som ett eget språk det här: ba DING DING DING och GZ FÖR FAN!

:) Godnatt finisar.