torsdag 23 juli 2009

bakdag

hej blogg och sånt.

igår var jag och min kära vän kristian på bio, vi såg nya harry potter vilket var en okej film och inte mer än så. det kändes som att det inte hände något i den och att den knappt hade någon direkt handling? men det var en trevlig kväll och det var längesedan jag var med kristian så jag var väldigt nöjd ändå.

imorgon ska vi gå till frissan 09 för att klippa oss på drop in, sedan ska vi svänga runt på stan lite.. på eftermiddagen åker jag till tommi och det är en sån stor längtan inom mig att jag döör:) ska bli skönt att komma dit igen.

just nu väntar jag på att degen till mina tekakor ska jäsa klart så jag kan ploppa in dom i ugnen. eftersom jag inte äter så tänkte jag att nybakt bröd kan ingen jävel tacka nej till. återstår att se:) det blev ett köp av vänner säsong 3 och nya slitz på affären när jag köpte jäst också, så nu är det många bollar i luften hörni. slitz, marilyn manson, jenna jameson, vänner.. vart ska jag börja? vad ska jag avsluta först? haha jaja..

när jag var på affären träffade jag en vän som gick på tolvstegsbehandlingen samtidigt som mig. det är minsann alltid lika skönt att se hur bra det går för andra. han såg så pigg och fräsch ut!! han var så där lilltjock som de flesta blir efter man har slutat med all skit.. så där lilltjock på ett friskt sätt. han var så stolt när han berättade om sitt nya jobb, sin lägenhet.. åh! jag blir så jävla glad för hans skull! bra kämpat, håll i det nu!

1 kommentar:

Sara sa...

Just den Harry Potter filmen och boken ör just så att den inte riktigt har en speciell handling som den vise sten eller hemlgheternas kammare osv.