lördag 22 augusti 2009

gult vatten

godmorgon.

eller, egentligen vaknade jag halv sex. drömde att tommi hade gjort slut så jag var väldigt ledsen och chockad. men insåg rätt snabbt att det var en dröm. så jag åt några mackor, drack oboy och somnade sedan om.

alltså, mitt kranvatten är GULT? jag minns en gång när jag och "anna" hade snurrat på tjack i flera dygn och skulle dricka vatten.. då upptäckte vi att vattnet var gult då också? fast då visste vi inte om vi var för yra och inbillade oss det, jag vet inte hur många glas vi hällde upp och ställde på bänken för att jämföra nyanser.. men den här gången är jag nykter och nu är vattnet jävligt gult och snuskigt. VARFÖR?

jag har ont i hela truten. jag har munsår i båda mungiporna, jag har en finne på LÄPPEN och jag har ont i käken under där tanden drogs ut, antagligen pga bedövningssprutorna, träffade väl en nerv eller så.

när regnet har slutat ska jag cykla och köpa en jävlans massa godis. ikväll tänkte jag mysas med sophie med film och pizza. sådetså:)

hejsvejs

2 kommentarer:

Johan sa...

Gult vatten kan bero på mycket... Luktar vattnet illa? Ring hyresvärden och be den kolla upp det. Det kan vara gamla rör i erat hus eller något annat som påverkar det, t.ex. att dom hällt ut nåt medel i vattnet. Om vattnet är kommunalt borde flera få samma problem, åtminstonde i ditt hus. En renspolning av rör kan man göra när det är såna där problem också. Men hör med hyresvärden.

sophieproppz sa...

tack så mycket för svaret johaan. jag ska ringa o höra med asen för vattnet har alltid smakat skit och dessutom luktar det DY. så här vill jag inte ha det.