måndag 21 juli 2008

glöm aldrig vem du är


Tjenadå.

är hur trött som helst idag, börjar bli förkyld och få feber. det suger.. har även ont i magen och huvudet. längesedan jag var sjuk nu så det här är väl en smäll man får ta:) det går ju över iaf..

idag var det 3 nya på nyvy. vi fick gå laget runt och berätta om oss själva och hur vårt missbruk har sett ut. jag babblade väl på i fem minuter kanske, tyckte inte jag sa något direkt märkvärdigt. men när jag tackade för mig så sa hasse "tack för den jättefina delningen". det är då man börjar tycka att det kanske ändå finns en mening med vad man säger, att det inte bara är svammel. känns som att jag pratar för mig själv ibland när jag sitter där men det är ju faktiskt 12 personer till som lyssnar och tar det till sig. han tackade en gång till innan vi gick hem, blev lite rörd! imorgon har jag bokat in ett möte med lisa på morgonen, känner att jag vill snacka lite bara.

idag höjde även dan min medicin för sista gången, 108 mg påbörjas imorgon. blir nog skit bra skulle jag tro. är glad att vi tog tag i det här i tid.
ja vad säger man, tack då:)

jag har varit en sjuk människa, en sån sjuk människa!

2 kommentarer:

A sa...

Hittade din blogg igår och efter ett inlägg gick jag och kokade en kopp té för att sedan sätta mig och läsa alla inlägg från början.
Sjukt bra, sjukt inspirerande!

sophieproppz sa...

a: Nu blev jag väldigt rörd ska du veta. Tack så hemskt mycket! Det betyder mycket för mig att få höra sådant, ger mig en mening att fortsätta skriva liksom. Tack återigen.. Föresten, vart hittade du bloggen någonstans om man får vara nyfiken?