onsdag 30 juli 2008

ush


jag vaknade precis upp från världens hemskaste mardröm. lisa ringde och väckte mig och jag tackade henne för det så jag slapp drömmen, började gråta. fyfan, är det ens tillåtet att drömma på det där viset?
ush nu måste jag torka tårarna och inse att det inte hände på riktigt. men det känns lite skumt när allt utspelade sig i min lägenhet.

idag ska jag ägna mig åt att bränna några skivor till dennis och posta till honom, kanske även skriva ett brev på samma gång. annars har jag inte mycket i min kalender, linn och jag skulle ses en stund också. sedan ska jag ruttna framför tv'n och Crowned, Pussycat dolls, So you think you can dance och två avsnitt av Sex And The City, detär ju fantastiskt.

filmen var helt jävla grym igår föresten, grät några gånger måste jag erkänna ;)

3 kommentarer:

David sa...

Uscha, mardrömmar är aldrig trevlig. Som tur är vaknar man oftast upp o inser att det inte är verklighet!

Du verkar ha haft en bra kväll med mys i soffan, själv är jag uppe alldeles för sent med tanke på att man ska jobba imorgon. Men får passa på att sova imorrn istället!

Såg att du bodde i Sandviken, då är vi nästan grannar du :)

sophieproppz sa...

David:

Dom känns ju så himla verkliga och oftast kan en hel dag bli förstörd pga alla intryck man fått i drömmen. Men det gick som tur var snabbt över för mig igår!

Jaså så du bor i närheten? Vart då om man får fråga?;)

David sa...

I grannstaden Gävle befinner jag mig :)

Ska du ut och mysa i sommarvädret idag?