tisdag 29 juli 2008

ögoninflammation


godmorgon alla.

stefan ringde och väckte mig för ett tag sen, såg inte ett piss med ena ögat, eller..egentligen det gick inte ens att öppna det, så igenklibbat. iaf så har jag lyckats fått en ögoninflammation. kommer se skit dum ut idag på bion (sex and the city HERE WE COME), ett öga är svullet o litet o ena är rätt normalt.. haha.

vi följde med stefan och hans vänner till parken igår, de spelade brännboll, jag och linn satt på min gröna filt och delade på en vinare. det var två hundar på sidan, en började gnälla rätt konstigt, så hör man någon från brännbollsplanen säga "var det en hare som lät?" helt seriöst också, haha!! hur låter en hare?

väntar på att mamma ska komma med ögondroppar, sitter och funderar på vart kjelle är någonstans. jag hoppas att det inte har hänt något hemskt.. denna fantastiska människa förtjänar att leva.

en bekant om kjelle:
"men sen har han gjort kungliga saker med...Han åkte inlines fram och tillbaks på Plangatan en hel natt med gitarren på bröstet och sjöng "The roof, the roof, the roof is on fire!""

nu är dennis i hudik och jag kan slappna av. vi kom överens om att jag ska åka dit och hälsa på.. vet att sånna saker oftast brukar vara impulser som aldrig blir av, men den här gången ska det bli av! jag tänkte träffa jenny samtidigt som jag berättade om i ett inlägg, tjejen från avgiftningen som jag blev vän med.
två flugor i en smäll menar jag.

mina pärlor på bild idag

2 kommentarer:

David sa...

Hejsan du!

Hittade din blogg idag och fastnade och har suttit och sträckläst allt.
Jag känner dig inte, men jag blir fortfarande väldigt stolt över att se att det finns så starka människor som orkar ta sig ur ett missbruk. Du är stark o bra, glöm aldrig det!! :)

sophieproppz sa...

David:

Det betyder så mycket att höra så fina kommentarer, mer än vad du tror! Fortsätt gärna läsa, och kommentera:) Kram på dig