torsdag 5 mars 2009

leverkorv och popcorn




själv är man i stockholm, rättare sagt på best western hotellet vid vasastan med el kusino mätildääh.
idag har vi:
packat förjävligt överdrivet mycket för en enda natt.
åkt buss och räknat ut hur många mackor killen vid sätet bredvid hade med sig (åtta stycken med leverpastej)
somnat och vaknat till panflöjtar och psykadelisk trance.
fått larry (som vi döpt vår resväska till) på bredställ ett flertal gånger.
ätit indisk mat på kungshallen (som rev till ordentligt i magen dessutom)
tagit en promenad från hotellet till tunnelbanan på odenplan där vi insåg ganska snabbt att mathildas katt har ett eget hamburgehak(sippans kiosk)
yrat omkring i diverse affärer.
löst korsord och ätit pasta i lobbyn på hotellet.
hämtat is ur ismaskinen.
strippat litegranna.


men det bästa har jag spart till sist. efter att ha blivit utblängd av två snuskfetknoppsfanskap på hotellet så gick vi till ica. där köpte vi så mycket som: hjärtchips, ölkorvar, brämhultsjouice, cola, skvallertidning, en strippbok och cornetto citron. sen ställer vi oss skamset i kön.. i tron om att vi är helt sjuka i huvudet som har köpt denna kolosala blandning av saker.. men tänk så fel man kan ha, framför oss står en skit snygg kille.. och jag tittar ner på rullbandet och vad har han köpt? jo... LEVERKORV OCH POPCORN. kan inte komma på någon konstigare blandning. ville så gärna säga "vill du bli som mig, om inte, stick hål på leverkörven" (bara kusin och mamma som fattar men i alla fall) det roliga var att han nämnde för kassörskan att det minsann var halva priset på leverkorven så hon skulle komma ihåg att dra av det.. så nu sitter jag och mathilda och spekulerar i om han hade planerat att köpa korven, eller om han gick ner för att köpa popcorn och sedan såg att det var halva priset på korven och blev så lycklig att han slog till! jag tror helt klart att det var ett planerat köp.

(nej jag är inte hög -bara på livet)

kvällen lider mot sitt slut och jag har precis konstaterat att mathildas ölkorv var betydligt godare än min. imorgon blir det att försöka hitta till saturn return (japp, här ska det handlas ravekläder) och äta en sjuhelvetes frukostbuffé. jag längtar.

1 kommentar:

malin sa...

hahaha, fan vad jag garva om han med mackorna :D
låter som ni hat haft kul, awesome :)