söndag 15 januari 2012

Det kanske slutar i vardagsrummet

Just det. Jag har äntligen fått svar på alla mina lastbilsfrågor. Det är helt enkelt så att alla lastbilsförare känner varandra fastän dom inte känner varandra. Dom hejar på varandra o parkerar oftast bredvid varandra för trygghetens skull sen har dom någon värmegrej där inne OCH VET NI vad det värsta är? Att dom ofta råkar ut för rånare. Som inte bara plundrar dom sovande stackarna utan även SÖVER NER DOM (när dom redan sover) med någon gas innan. Riktiga pussys till rånare. Eller genin. Vilket som.

Sen har vi ju det här med rymden som vanligt. Rymden kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. I mitt grubbelhjärta. Dagens teorier är följande:

*Planeterna som finns kanske INNEHÅLLER alla våra element? Vatten (som planeten europa) eld (glöd) som våran? sen luft eter och jord i andra. Det jag menar är att om det finns liv på andra planeter behöver dom nödvändigtvis inte leva på ytan. Utan INUTI hela fanskapet. Så jävla spännande. Den där europaplaneten är ju täckt av tjoooock lager is och under det finns det hav. Kanske ett helt nytt liv fast under skorpan och i vattnet?
Inte som vi. Som spatserar på hela skapelsen. Det kanske är vi som har blivit lite felplacerade. Fast ändå inte, det var nog så det skulle vara för oss för vi skulle inte överleva där nere i kärnan. Men alla andra planeter. Det kanske är därför man inte har hittat så mycket liv, visst har man hittat spår men kanske kan det vara för att dom bor inuti hela julgranskulan så att säga:P liv på andra planeter finns det. Punkt. Och så mycket mer än vad dom hittils har hittat, bakterier osv. Det finns mer riktigt liv, fast i en helt annan form än oss människor o jjuuur. Det måste finnas. Annars jävlar gosse!

Har även tänkt på att det kanske skulle kunna vara så att vi är små små små små partiklar som susar omkring i någons vadragsrum. Att hela jorden egentligen är en minimal liten partikel som alla andra planeter. För vi vet ju inte vart rymden tar slut? Kanske i någons vardagsrum?

Ni har att göra med lite flippade tankar just nu. Rörde nog till det i skallen på er va? BRA!

Shit godnatt. Det här är bara för mycket

Inga kommentarer: