lördag 17 mars 2012

Angående alkohol

Jag har inte varit full på säkert 2-3 år. Jag har inte druckinalkohol sen i midsommras. Då drack jag en eller två mandarin chili cider. Enbart för att det är gott.

Jag tycker inte om att dricka och jag hatar att vakna upp bakis. Ser ingen anledning till varför jag ska dricka.
De flesta blir som små barn som nyss har lärt sig gått och sagt något enstaka ord. Jag är hellre hemma med korsord och äter god mat och ser på tv än att härja på krogen.

Jag kan dricka men enbart för smakens skull och det enda jag tycker om är mandarin chili cidern.

Vissa tycker säkert att jag är tråkig. Men då kan jag vända på det och säga att det är NI som är tråkiga istället som måste hinka i er gift för att ha kul. Jag kan ha kul utan.

Något jag mycket hellre gör än att gå ut på krogen är att gå ut och äta med vänner. Visst, det kan vara kul att gå ut och dansa också men då får man ku alltid något äckel bakom sig som tror att det står "snälla jucka mot mig och ta på rumpan, resten tar vi sen" i pannan på mig. Vidriga vidriga killar.

Hur jävla ommöblerat är det i deras hjärna egentligen eftersom dom tror att det där är okej? Efterblivna as.

Nej tack till alkohol. Jag kan ha roligt ändå och jag är inte en tråkig människa. Jag vet vad jag vill och vad som är bäst för mig.

5 kommentarer:

monia sa...

Precis så känner jag också! Fan va jag känner igen mig i dig hela tiden :) hehe

Mysmonstret sa...

Kan inget annatän att hålla med. Känner igen mig precis! :)

Anonym sa...

Håller mig oxå hellre nykter & kanske dricker något dricka för smakens skull, på krogen råkar man alltid på vidriga äckel oavsett vad man har på sig
(vilket folk brukar säga till mig att "ah men du kanske inte borde ha på dig detta & bla bla bla",
men det spelar ingen roll, finns fortfarande dessa idioter "till allt"...)

Så jag känner allt igen detta fenomen ;)

addictlife sa...

Jag önskar att jag vågade dricka bara för att det är gott eller typ ta ett glas vin på en fredag kväll eller nått. Men jag har inte druckit en droppe sen jag vart drogfri för att jag vågar helt enkelt inte.. Är så jävla rädd att jag ska spåra ur och tappa kontrollen lixom.. :(

Stina sa...

Härligt att se att det finns fler som väljer bort alkohol!