måndag 21 september 2009

Hem?

Hemma igen... Tråkigt. Ensamt. Oroligt. Ledsamt.

Hinner vara hemma i två nätter sedan packar jag väskan igen och åker till Göteborg på bokmässan, det ska så klart bli väldigt roligt men ni förstår nog inte vilken inre stress jag får.

Igår var det en fin dag. Jag och Tommi tog halv ett tåget från Knivsta vidare till Upplandsväsby där vi bytte till pendel mot Rönninge och därifrån fick vi åka ersättningsbuss till Södertälje. Väl där hämtade min syster och hennes man oss. Ett glatt återseende. Vi åt lasagne, tittade på deras underbart fina hus och hade det allmänt trevligt. Kom hem runt nio tiden igår kväll. Hoppas på att vi åker dit fler gånger framöver!

Jag blev level 55 igår kväll, nu försöker jag samla ihop pengar så att jag kan köpa Wrath of the Lich King och bli Death Knight.

Jag lämnade aldrig in uppgiften vi fick i torsdags i skolan. Ordet Fosterland som vi skulle utgå ifrån gav mig ingen inspiration alls. Det enda jag tänker på när jag hör det ordet är äckliga nazister, jubelidioter som åker volvo och lyssnar på Ultima Thule och dricker folköl och skriker åt stackars folk på stan, INGET jag tycker är värt att skriva en text om. Så det fick va för den här gången.

hejdårå

1 kommentar:

Syster sa...

Hej gumman!
Tyckte oxå det var jättemysigt när ni kom och jag hoppas verkligen det blir fler gånger!! Tommi verkar vara en jättetrevlig och gullig kille och ni verkade så harmoniska tillsammans. Glädjer mig oerhört!