torsdag 1 mars 2012

myrkryp och ångesthehe förra vintern hade jag så mycket myrkryp och ångest att jag slog mig själv gul och blå på armarna.

1 kommentar:

Sabina Sundgren sa...

Hej! Jag ska googla det där, låter ju skitkul! :P Nej, jag började aldrig, jag är nog lite feg tror jag, skulle behöva börja med någon som följer med. Var bor du någonstans? :) Du är så himla vig, haha, jag är skitstel efter graviditeten, skulle behöva börja springa och få upp kondisen litegrann tror jag. Jag har ont i ryggen och svanken efter graviditeten, och sen skulle jag behöva träna upp magmusklerna om jag ska kunna dansa poledance tror jag. Det står på deras hemsida (Uppsala Poledance) att man inte ska börja på poledance om man har tvillingar..? Mina magmuskler är så uttänjda och svaga.... Så jag vet inte. Jag vill så gärna, men tror att jag behöver lite mer muskler och kondition. :P Jag har energi, absolut, men jag är så otränad. Haha..

Förlåt för sent svar, men din kommentar hade hamnat i skräpposten på min blogg, så därför såg jag inte att du hade svarat. Men den ligger uppe nu iaf! <3

Puss och kram // Baby Boo