torsdag 1 mars 2012

"Nu ska jag svälta"

Gud vad jag är trött på denna svälthysteri. Läser så många bloggar där det skrivs om att dom vill ha den perfekta, TRÄNADE och sunda kroppen. Det brinner i huvudet på mig för jag blir så jävla irriterad att alla unga tjejer verkar tro att SVÄLT är den rätta vägen dit? Det är alltså frukt ("ja men det är ju SÅ nyttigt med frukt") proteindrinkar/bars, näringsdrycker, fjuttiga sallader och svält, om dom har ätit ett äpple för mycket som existerar i deras värld.

Och träning, för guds skull, glöm inte träningen. Träna tills du svimmar med några gram bananer i magen.
Det roliga i det hela är att de flesta undrar VARFÖR DOM BLIR SÅ TRÖTT? VARFÖR dom känner sig hungriga? VARFÖR dom känner sig yr? VARFÖR dom inte får några resultat?

Jesus. Jag blir så jävla förbannad. Tror ni på riktigt att kroppen klarar av att träna och forma den till en sund och muskulös kropp när den går på svält eller eventuellt valfritt skit som fruktsocker och annat blask?
Tanken har inte slagit er att ni måste sköta kosten ordentligt för att nå resultaten ni vill? Att svälta kommer enbart stjälpa er istället för att hjälpa. Och att träna maniskt varje dag är inget att rekommendera heller.

Har visserligen insett att det inte går att diskutera detta med människorna som det handlar om. Det går inte in i deras hjärna.

Tycker det är så tråkigt att de flesta har denna uppfattning om träning och utseende..

3 kommentarer:

Kusin sa...

Word!

Jilina.se sa...

Så bra skrivet!!

malin sa...

Bra skrivet! ^^ Så länge man tränar och är aktiv brukar de inte va nån fara. Ok man kan ju se till att man inte äter stora lass med mat. ^^
Älskar hamburgare för mycket för att svälta mig själv !^^ haha