torsdag 15 januari 2009

ta din gamla cigarett och cykla till bahamas för fan!


idag är det tredje natten som jag somnar så sent om 03-04. jag orkade ta mig till skolan tidigare i veckan men idag skrek kroppen nej när jag vaknade. och när den säger nej så är det nej också. det är tur att jag känner direkt när jag vaknar om jag kommer att orka med en skoldag eller inte. lärarna vet precis att ibland så kommer jag att stanna hemma, och de förstår och det känns skönt.

förresten måste jag tacka de som gillade texten jag skrev under inlägget "spöken". jag behöver höra uppmuntrande ord då och då för att få tillräckligt med motivation och inspiration. det har varit lite halvdant med kommentarer här på bloggen trots att det är åtminstone 25 personer som läser den varje dag, om statistikräknaren stämmen dvs. jag vill jätte gärna att ni kommenterar, bara så att ni vet!

jag har nog hittat min stora själsfrände. det är otäckt vad lika vi är! det är nästan lite som hur "anna" och jag var. jag kan avsluta hans meningar och han kan avsluta mina, vi har samma åsikter och värderingar om saker, som livet i sig. vi beter oss på samma sätt i olika situationer och vi har så mycket gemensamt! det är roligt att finna någon bara sådär..

jag känner att jag har så jävla mycket att prata om! så mycket att jag tror att ingen skulle orka lyssna! förut hade jag "anna" som jag kunde ventilera med om dagarna, nu har jag inte henne längre. nu träffar jag vänner någon gång i veckan bara och de gångerna jag träffar någon så har jag så mycket att berätta vilket leder till att jag blir så där egocentrisk, omedvetet. det är inte meningen! förlåt men det är inte meningen! jag har så mycket i mitt huvud att jag blir galen. därför ringde jag igår och tog upp min kontaktperson på psyk igen, jag måste ha någon att bolla alla mina vansinniga tankar med. annars kraschar jag. jag känner väl mig själv och vet vad jag behöver och inte behöver. med detta skulle jag även komma fram till att denne själsfrände jag skrev om, kan jag prata med precis allting om. för han förstår! han förstår precis allting jag berättar om, han lyssnar! sånt värdesätter jag mer än någonting annat här i världen.

jag tänkte gå ut och röka nu. fortsätter att skriva om en stund tror jag.

1 kommentar:

Mia sa...

Bra att du hittat nån som du kan tala ut med om allt. Skönt att ha såna i närheten, dom behövs.

Är inne på din blogg ofta :D håller tummarna för uppdatering varje gång jag är in. Kul att läsa om dig, ditt liv och vad som hänt/händer.